Lisätietoja

EU:n tietosuoja-asetus astui voimaan 25.5.2018. Veitenmäen omakotiyhdistys ry:n jäsentiedot ovat ainoastaan pankkitiliotteissa sellaisina kuin jäsenmaksun maksaja on merkinnyt (pyydetään nimi ja osoite). Erillistä jäsenrekisteriä ei pidetä, eikä jäsenten henkilötietoja luovuteta ilman jäsenen suostumusta (katso kolmas kappale).

Johtokuntaan ja muihin luottamustehtäviin valituista omakotiyhdistyksellä on vuosittain kokouspöytäkirjoihin perustuva henkilötietoluettelo (nimi ja yhteystiedot), joka on nimien osalta nähtävissä tällä omakotiyhdistyksen sivustolla sekä vuosittaisissa toimintakertomuksissa. Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin ilmoitetaan henkilötiedot puheenjohtajasta, rahastonhoitajasta ja sihteeristä aina tehtävää hoitavan vaihtuessa.

Tarvittaessa omakotiyhdistys laatii erillisiä henkilökohtaisiin ilmoituksiin perustuvia kertaluonteisia nimiluetteloita osoitteineen kuten esimerkiksi teatterilippujen jakamiseksi tai RTV -kaupan asiakasluetteloon jäsenmaksun yhteydessä ilmoittautuneet. Vuoden 2018 alussa omakotiyhdistys tiedusteli yhteistyössä LOUNEA:n kanssa valokuituliittymästä kiinnostuneita, joiden osoitetiedot LOUNEA sai vain valokuituliittymäasiaa varten.

Jäsenyysasioissa tiedustelut Veitenmäen omakotiyhdistys ry:n puheenjohtajalle.

Toiminnasta ja jäseneduista

Yhdistys ajaa alueen asioita mm. viranomaisten suuntaan sekä järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia teatterikäynneistä siivoustalkoisiin. Tarkemmat tiedot yhdistyksen aiemmasta toiminnasta löytyy ohessa julkaistuista toimintakertomuksista. Yhdistyksen vaiheista kertovan historiikki -kirjasen voi tilata puheenjohtajalta 10 € hintaan.

Tulevat tapahtumat ja jäsenetuudet ovat nähtävissä sekä kotisivuston uutistiedotteista että postilaatikkojakeluna saamistasi omakotiyhdistyksen tiedotteista.

Yhdistyksen jäseneksi liittyminen onnistuu olemalla yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan. Vuotuinen jäsenmaksu on tällä hetkellä 5 € / kotitalous. Vuonna 2019 yhdistyksen jäsenenä oli 71 kotitaloutta.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään alkuvuodesta helmikuun loppuun mennessä. Vuosikokous mm vahvistaa edellisen vuoden toimintakertomuksen, valitsee jäsenet yhdistyksen johtokuntaan kulloinkin erovuorossa olevien jäsenten tilalle (2 vuodeksi) ja valitsee yhdistykselle puheenjohtajan sekä päättää alkaneen vuoden toiminnasta.

Johtokunta kokoontuu toiminnan vaatimien tarpeiden mukaan muutaman kerran vuodessa. 

Puheenjohtaja Martti Strömmer

address icon Multurikatu 6, 20780 Kaarina

phone icon 0408440999

email icon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

rahastonhoitaja Minna Väisänen
sihteeri Anna Kuokkanen

Muut johtokunnan jäsenet:

Turkka Elo
Heikki Huhtinen
Joni Lähde 

Varajäsenet:

Kaj Peltokangas
Toni Toivonen

Toiminnantarkastajat:

Seppo Taipaleenmäki
Allan Savola (varalla)