Kaarinan keskustan alueella on ilmeisesti kotitalouksia, joiden vesilaskut ovat jääneet toimittamatta ajallaan ja siitä johtuen asiakkaat ovat saaneet viivästyslaskun. Asiasta oli lyhyt uutinen myös Kaarina-lehdessä. Mikäli olette saanut joulukuussa vesilaskusta mielestänne aiheettoman muistutusmaksun, asiasta voi olla yhteydessä Lounais-Suomen Tietojakelu nimiseen yritykseen. Kaarinan kaupunki on ulkoistanut laskujensa jakelun kyseiselle yritykselle. Tarkemmat yhteystiedot ovat saatavissa omakotiyhdistyksen puheenjohtajalta Martti Strömmeriltä, puh. 02 243 7575.

Kommentit   
0 #1 Joni Lähde 11.02.2018 12:39
Kaupungin antama vastaus 18.1.2018 annettuun palautteeseen yllättävän monista vesilaskumuistutuksista viime joulukuussa. Pj Martti
Keneltä: Kaarinan palautepalvelu
Kenelle: . Lähetetty: 06.02.2018 14:57
Vastaus palautteeseesi:
Hei
Kiitos vesihuoltolaitoksen laskutusta koskevasta palautteesta.
Vesihuoltolaskujen maksumuistutuksia ei lähtenyt joulukuussa merkittävästi enempää määrää aiempiin maksumuistutuskertoihin verrattuna. Soittoja maksuhuomautuksen saaneilta, jotka ilmoittivat etteivät ole saaneet alkuperäistä laskua, tuli noin 20.

Olemme selvittäneet vesilaskujen liikkeitä toimittajamme kanssa: laskut ovat lähteneet toimittajaltamme asianmukaisesti eteenpäin tulostuksesta vastaavalle yhteistyökumppanille ja sieltä on vahvistettu, että laskut ovat lähteneet myös heiltä eteenpäin, joten tämän pohjalta voidaan päätellä laskujen kadonneen postinjakelussa.

Koska kaupunki on todistetusti lähettänyt laskut asianmukaisesti eteenpäin, kaupunki perii viivästysmaksun asiakkailta. Tästä on olemassa myös kuluttajariitalautakunnan kannanotto, jonka mukaan kuluttaja maksaa lisäkustannukset siinäkin tapauksessa, ettei varsinainen lasku mennyt ikinä perille vaan posti hukkasi sen. Mikäli posti katoaa postin puolella olevasta törkeästä huolimattomuudesta tai tahallisuudesta, niin silloin nämä kustannukset jäävät viime kädessä vahingon aiheuttaneen taholle.

Olemme ottaneet yhteyttä postinjakelua hoitavaan tahoon Lounais-Suomen Tietojakeluun. He lupasivat vielä selvittää asiaa ja ottaa myöhemmin yhteyttä meihin.

Terveisin vesihuoltolaitos
Lainaa
Lisää kommentti